Cod Negru Miso-Marinat Ușor Fript

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru Miso-marinat ușor. Această rețetă face 4 porții cu 885 calorii, 163g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $14.8 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați file de cod, ulei vegetal, pastă miso și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Cod negru cu Miso (miso-marinat cod negru), Nobu ' s Miso-cod negru marinat, și Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună miso, sake, mirin, sos de soia, ulei și zahăr. Frecați amestecul pe fiecare suprafață de file negre.
Transferați într-o pungă de blocare cu fermoar din plastic sau într-un recipient sigilabil. Treceți imediat la pasul următor sau, pentru cele mai bune rezultate, marinați timp de aproximativ 30 de minute sau până la două zile.
Reglați suportul pentru broiler la 4 inci de la sursa de căldură și preîncălziți broiler sau prăjitor de pâine la mare. Acoperiți o tigaie mică pentru pui cu folie de aluminiu.
Așezați filetele de cod negru cu pielea în jos pe tigaie. Se fierbe până când suprafața superioară este bine carbonizată și o frigăruie subțire introdusă în codul negru nu prezintă deloc rezistență atunci când străpunge straturile de carne, aproximativ 10 minute. Dacă vreo zonă de pește amenință să ardă, Protejați-vă cu bucăți mici de folie de aluminiu.
Când peștele este gătit, îndepărtați cu grijă oasele știftului cu o pereche de pensete (nu ar trebui să existe rezistență) și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio