Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru glazurat cu citrice-soia. Această rețetă face 4 porții cu 171 calorii, 31g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, sare grosieră și piper, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Șuncă Glazurată Cu Citrice, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit. Se condimentează peștele cu sare și piper și se pune în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.