Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate
Codul negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $10.99 pe portie. O porție conține 515 calorii, 31g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, șalotă, cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cod negru cu pudră de fenicul și Panzanella de stridii afumate, Chowder de creveți și stridii afumate, și Mese Simple: Supă De Pește Și Stridii Afumate.
Instrucțiuni
1
Se topește untul într-o cratiță marepeste foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2
Adăugați fenicul,cartoful, ceapa și prazul. Acoperiți și gătiți până lalegumele sunt doar fragede,dar nu maro, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați făină,frunze de dafin și cimbru; se amestecă 1 minut. Se amestecă sucul de scoici, smântâna și laptele. Se fierbe la foc mic până când pudra se îngroașă ușor și aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Se amestecă în coaja de lămâie; sezon la gustcu sare și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute; acoperiși la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1
Aruncați țelină, șalotă, pătrunjel,1 1/2 lingurițe suc de lămâie, coajă de lămâie și stridii afumate în castron mediu. Se condimentează amestecul de țelină-șalotă după gustcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2
Combinați 3 linguri de unt,cimbru și 3 lingurițe de suc de lămâie într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Bateți la foc mic până când untul se topește și sosul fierbe; condimentează cusare și piper gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Se ia de pe foc.Se topește 2 linguri de unt în nonstickskillet mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Presărați pește cusare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați pește, pielea laterală, în tigaie. Gatiti pana cand pielea este crocanta, iar pestele este doar opac in centru, stropind sosul de unt de lamaie peste, 6 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Reîncălziți praful la foc mic; aruncați frunzele de dafin. Împărțiți praful între4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Chowder
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați peștele,cu pielea în jos, în centrul pudrei. Se amestecă panko în țelină-șalotamestec; lingură peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
9
* Disponibil în secțiunea Asian foods ofunele supermarketuri și pe piețele asiatice.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.