Cod Negru Aburit Cu Scallions Și Vin De Orez

Cod Negru Aburit Cu Scallions Și Vin De Orez
Codul negru aburit cu Scallions și vin de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ulei de canolan, ceapă de primăvară, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Legume aburite cu vinetă de orez-vin, Luni fără carne: orez negru prăjit cu mazăre Snap și Scallions, și Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o răzătoare în stil rasp, radeți ghimbirul într-o sită fină așezată peste un castron mare. Folosiți spatele unei linguri pentru a apăsa pulpa pentru a elibera sucul; aruncați pulpa. Se amestecă sosul de soia și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați peștele, întoarceți-l la strat, acoperiți și marinați timp de 20 de minute la temperatura camerei. Setați un abur (fie în stil occidental, fie în bambus asiatic) peste o oală cu cel puțin 1 inch de apă fierbinte. Pe o farfurie care se poate potrivi în abur, aranjați peștele astfel încât fileurile să se potrivească fără a atinge (aruncați marinada rămasă). Distribuiți scallions în jurul peștelui și puneți placa în abur. Acoperiți și aburiți peștele până când este gătit, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu și adăugați Shaoxing-ul. Lăsați-l să sfârâie doar câteva secunde și scoateți-l de pe foc. Împărțiți orezul în 4 farfurii. Acoperiți orezul cu pește și scallions (transferați direct din abur fără a încerca să scoateți farfuria). Puneți sosul Shaoxing peste tot și serviți. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți cuorez și mazăre de zăpadă prăjită cu Shiitakes și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1
Calorii
1
510, grăsime
2
25, Calorii Grase
1
220, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
20, Grăsimi Mononesaturate
4
14, carbohidrați
5
115, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
45, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista