Cod la cuptor cu Topping de Cracker Ritz

Codul copt cu Topping de Cracker Ritz este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de cod, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 5538 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Moo ' s Chicken and Rice – acest lucru pentru pui și orez are un topping de cracker Ritz, Ritz Cracker Pie, și Ritz Cracker Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie mică sau o caserolă cu unt sau puțin ulei. Clătiți fileurile de pește cu apă rece, uscați-le. Folosiți clești cu nas lung pentru a îndepărta orice oase de știft din fileuri. Dacă doriți, tăiați fileurile în bucăți mari de servire.
Așezați fileurile în partea de jos a tigaiei, presărați sare.2 topiți untul. Zdrobiți biscuiții Ritz peste un castron; ar trebui să arate ca pesmet grosier.
Se amestecă untul topit cu pesmetul. Împachetați amestecul de firimituri peste partea superioară și laterală a fileurilor de pește.3
Se introduce la cuptor și se coace 20 de minute, sau până când peștele se descuamă ușor. (Fileurile subțiri pot dura mai puțin timp, fileurile foarte groase pot dura mai mult.)
Serviți peștele cu lămâie și pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.