Cod la cuptor cu Topping de Cracker Ritz

Cod la cuptor cu Topping de Cracker Ritz
Codul copt cu Topping de Cracker Ritz este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de cod, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 5538 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Moo ' s Chicken and Rice – acest lucru pentru pui și orez are un topping de cracker Ritz, Ritz Cracker Pie, și Ritz Cracker Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie mică sau o caserolă cu unt sau puțin ulei. Clătiți fileurile de pește cu apă rece, uscați-le. Folosiți clești cu nas lung pentru a îndepărta orice oase de știft din fileuri. Dacă doriți, tăiați fileurile în bucăți mari de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fileurile în partea de jos a tigaiei, presărați sare.2 topiți untul. Zdrobiți biscuiții Ritz peste un castron; ar trebui să arate ca pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Biscuiți Cu UntBiscuiți Cu Unt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă untul topit cu pesmetul. Împachetați amestecul de firimituri peste partea superioară și laterală a fileurilor de pește.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se introduce la cuptor și se coace 20 de minute, sau până când peștele se descuamă ușor. (Fileurile subțiri pot dura mai puțin timp, fileurile foarte groase pot dura mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Serviți peștele cu lămâie și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista