Cod Fript Cu Ierburi Și Usturoi
Această rețetă servește 15 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 29 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, pudră de usturoi, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Roșii prăjite cu usturoi și ierburi, Pui Fript Cu Ierburi De Lămâie, și Friptură simplă de flanc fript cu ulei de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul și condimentele până se amestecă.
Așezați peștele pe raftul tigaiei de carne pulverizată cu spray de gătit; periați cu amestec de pansament.
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 6 până la 8 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Stropiți cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.