Cod Fiert Din Sichuan

Cod Fiert Din Sichuan
Codul fiert Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sos de soia, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod Fiert Din Sichuan, Carne De Vită Roșie Din Sichuan, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați cele 2 lingurițe. amidon de porumb cu 2 Tbs. oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați bulionul, sosul de soia și ketchup-ul. Condimentează peștele cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Întindeți restul de 1/2 cană de amidon de porumb pe o farfurie și puneți ouăle într-un castron larg. Dragați peștele în amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Căldură 2 Tbs. de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Înmuiați peștele în ou câteva secunde, apoi adăugați în tigaie. Gatiti, flipping dupa 3 min., până când peștele este rumenit și puțin ferm la atingere, aproximativ 5 minute în total (nu trebuie gătit până la capăt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați peștele pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați restul de 1 Tbs. ulei în tigaie, apoi adăugați ardeii iute, părțile albe ale scallionilor și ghimbirul. Gatiti, amestecand, pana cand scallionii devin translucizi si rumeniti pe alocuri, aproximativ 2 min. Dați amestecului de amidon de porumb o agitare rapidă și apoi turnați-l în tigaie. Ar trebui să fiarbă și să se îngroașe rapid. Reduceți focul la mediu-mic, readuceți peștele în tigaie și răsturnați-l de câteva ori pentru a-l acoperi în sos. Acoperiți tigaia, lăsând capacul ușor întredeschis și gătiți până când peștele este doar gătit și începe să se descuameze, 3 până la 5 min. Gustați sosul pentru sare și oțet și adăugați mai mult după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește imediat cu sosul lingurat peste pește și presărat cu verdeață de scallion. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Serviți cuorez alb de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
290, grăsime
2
13, Calorii Grase
1
120, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
30, Grăsimi Mononesaturate
4
7, carbohidrați
5
940, colesterol
6
115, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
11, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista