Cod Fiert Din Sichuan
Codul fiert Sichuan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sos de soia, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cod Fiert Din Sichuan, Carne De Vită Roșie Din Sichuan, și Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați cele 2 lingurițe. amidon de porumb cu 2 Tbs. oțet.
Adăugați bulionul, sosul de soia și ketchup-ul. Condimentează peștele cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper negru.
Întindeți restul de 1/2 cană de amidon de porumb pe o farfurie și puneți ouăle într-un castron larg. Dragați peștele în amidon de porumb.
Căldură 2 Tbs. de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Înmuiați peștele în ou câteva secunde, apoi adăugați în tigaie. Gatiti, flipping dupa 3 min., până când peștele este rumenit și puțin ferm la atingere, aproximativ 5 minute în total (nu trebuie gătit până la capăt).
Transferați peștele pe o farfurie mare.
Adăugați restul de 1 Tbs. ulei în tigaie, apoi adăugați ardeii iute, părțile albe ale scallionilor și ghimbirul. Gatiti, amestecand, pana cand scallionii devin translucizi si rumeniti pe alocuri, aproximativ 2 min. Dați amestecului de amidon de porumb o agitare rapidă și apoi turnați-l în tigaie. Ar trebui să fiarbă și să se îngroașe rapid. Reduceți focul la mediu-mic, readuceți peștele în tigaie și răsturnați-l de câteva ori pentru a-l acoperi în sos. Acoperiți tigaia, lăsând capacul ușor întredeschis și gătiți până când peștele este doar gătit și începe să se descuameze, 3 până la 5 min. Gustați sosul pentru sare și oțet și adăugați mai mult după gust.
Se servește imediat cu sosul lingurat peste pește și presărat cu verdeață de scallion. Sugestii De Servire
Serviți cuorez alb de bază.
pe baza a patru porții, calorii
30, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
11, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.