Cod en Papillote (hârtie pergament) cu legume proaspete și lămâie

Cod en Papillote (hârtie pergament) cu legume proaspete și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 388 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dovlecei, vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pește și legume en Papillote (coapte în hârtie pergament) Video, Hârtie proaspătă de orez (primăvară/vară) rulouri cu ierburi și legume în, și Pește în hârtie pergament.
Instrucțiuni
Repetați pașii de mai sus pentru a face un pachet de pergament pentru fiecare persoană pe care o serviți.
Așezați-le pe o foaie de copt și coaceți la 400 timp de 15-20 de minute sau în funcție de grosimea peștelui. Puteți oricând să scoateți unul și să deschideți pachetul pentru a vă asigura că peștele nu mai este clar în mijloc. Ar trebui să fie alb (opac) și fulgi.Puteți servi fiecare pachet pe o farfurie cu orice alte părți. Este o mică surpriză distractivă să-și deschidă masa la masă. Vrei alte idei pentru pește sau legume pentru a utiliza? Vezi lista mea de mai jos.
Lasa-ti imaginatia rula sălbatice cu opțiuni!Fructe de mare de utilizat: Halibut
Legume și alte ingrediente de utilizat: ciuperci
Lichid de utilizat: vin alb
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris