Cod de sare în stilul Marechiara
Codul de sare în stilul lui Marechiaran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Dacă aveți piper, oregano, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez, Sare De Condimente În Stil Japonez, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu mâinile, scoateți semințele din roșii strângându-le peste o sită, strângând suficient pentru a scoate semințele, apoi zdrobiți grosolan roșiile pe care le aveți în mâini și readuceți-le în lichidul fără semințe.
Încălziți cana de ulei de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare. Bateți usturoiul cu partea plată a unui cuțit, împrăștiați cuișoarele peste ulei și gătiți, agitând tigaia, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Amestecați măslinele și gătiți până când orice lichid s-a evaporat și măslinele încep să sfârâie, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și oregano și dați la fiert. Coborâți focul, astfel încât sosul să fie la foc mic și condimentați ușor cu piper.
Lăsați să fiarbă în timp ce pregătiți codul, lingând în puțină apă fierbinte dacă sosul începe să se îngroașe.
Se usucă fileurile de cod de sare cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de cană rămas într-o tigaie mare separată la foc mediu.
Adăugați fileurile și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți și opace în punctul cel mai gros, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de ulei din tigaie și turnați cu grijă sosul de roșii. Aduceți la fierbere rapidă, reduceți focul, astfel încât sosul să fiarbă și fierbeți 2 până la 3 minute, ungând peștele cu sosul în timp ce gătește. Gustați sosul și adăugați sare și piper, dacă este necesar. Împărțiți sosul între patru farfurii încălzite și acoperiți fiecare bazin de sos cu fileurile.
Stropiți fiecare file cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.