Cod de sare în stilul Marechiara

Cod de sare în stilul Marechiara
Codul de sare în stilul lui Marechiaran este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Dacă aveți piper, oregano, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Fool ' s Salt - Sel Fou - sare de condimente în stil francez, Sare De Condimente În Stil Japonez, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu mâinile, scoateți semințele din roșii strângându-le peste o sită, strângând suficient pentru a scoate semințele, apoi zdrobiți grosolan roșiile pe care le aveți în mâini și readuceți-le în lichidul fără semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Încălziți cana de ulei de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare. Bateți usturoiul cu partea plată a unui cuțit, împrăștiați cuișoarele peste ulei și gătiți, agitând tigaia, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Amestecați măslinele și gătiți până când orice lichid s-a evaporat și măslinele încep să sfârâie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
3
Adăugați roșiile și oregano și dați la fiert. Coborâți focul, astfel încât sosul să fie la foc mic și condimentați ușor cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
SosSos
4
Lăsați să fiarbă în timp ce pregătiți codul, lingând în puțină apă fierbinte dacă sosul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Se usucă fileurile de cod de sare cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De CodFile De Cod
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Încălziți uleiul de cană rămas într-o tigaie mare separată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați fileurile și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți și opace în punctul cel mai gros, aproximativ 10 minute.
8
Scurgeți excesul de ulei din tigaie și turnați cu grijă sosul de roșii. Aduceți la fierbere rapidă, reduceți focul, astfel încât sosul să fiarbă și fierbeți 2 până la 3 minute, ungând peștele cu sosul în timp ce gătește. Gustați sosul și adăugați sare și piper, dacă este necesar. Împărțiți sosul între patru farfurii încălzite și acoperiți fiecare bazin de sos cu fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
SosSos
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Stropiți fiecare file cu ulei de măsline suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista