Cod de sare în Confit de usturoi de roșii
Codul de sare în confit de usturoi de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $1.24 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, apă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Confit, Linte Cu Usturoi Confit, și Confit de usturoi piperat cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți codul cu 2 inci de apă rece într-un castron mare și înmuiați, răciți, schimbând apa de 3 ori pe zi, până la 3 zile (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Scurgeți codul și transferați într-o cratiță de 3 litri, apoi adăugați 6 căni de apă. Aduceți doar la foc mic și scoateți-l de pe foc. (Codul va începe doar să se descuameze; nu fierbeți sau va deveni dur.) Transferați ușor codul cu o spatulă cu fante pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Acoperiți cu un prosop de hârtie umezit și răciți în timp ce faceți confit.
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, rotind ocazional, pana devine auriu, 10-15 minute.
Adăugați roșiile și zahărul și gătiți, amestecând frecvent, până când roșiile se descompun într-un sos foarte gros și uleiul se separă, 45 de minute până la 1 oră.
Puneți căței de usturoi în sos și adăugați sare și piper după gust.
Întindeți sosul într-un vas gratinat de 3 litri sau alt vas de copt superficial rezistent la flacără și aranjați peștele peste sos.
Bateti impreuna maioneza, CR fra fra FRA, și apă și se întinde pe fiecare bucată de pește. Prăjiți peștele la 5 până la 6 inci de la căldură doar până când amestecul de maioneză este ușor rumenit, aproximativ 2 minute.
* Mărcile de cod de sare diferă în ceea ce privește gradul de sare: un soi mai puțin sărat poate avea nevoie de doar 1 zi de înmuiere, în timp ce altul ar putea necesita până la
Pentru a-l testa, pur și simplu gustați o bucată mică după 1 zi; vrei să fie plăcut sărat, dar nu copleșitor.* Confitul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.