Codul de sare pur și simplu (brandade de Morue) este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați crutoane triunghiulare, file de cod de sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Brandade De Morue, Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita, și Brandade De Cod De Sare.
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.