Cod de sare cu mămăligă: Baccalan alla Vicentina ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 9,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 1521 calorii, 224g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de mămăligă, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Cod de sare cu rosii si capere (Baccal alla Vesuviana), Cod, stil Roman: Bacalan alla Romana, și Baccal alla napoletana (codfish fiert în stil napolitan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați baccala înmuiată în pătrate de 2 inci și verificați dacă există oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
2
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, hamsiile și scorțișoara și gătiți până când ceapa este foarte moale, dar nu s-a rumenit, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați bucăți de baccala, vin și lapte și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic și gătiți 1 oră, adăugând mai mult lapte dacă amestecul devine uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De Sare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați pătrunjelul tocat, verificați condimentele și serviți cu mămăligă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Stropiți în mămăligă într-un flux subțire, amestecând constant, până când toată mămăliga este încorporată și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți căldura și continuați să amestecați până când este groasă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Amestecați brânza și continuați să amestecați până când este topită și încorporată.
Cod în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.