Cod de lămâie cu piure de fasole de busuioc

Cod de lămâie cu piure de fasole de busuioc
Codul de lămâie cu piure de fasole de busuioc necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 72 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 222 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ciorbă de legume, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cod lipicios cu țelină și piure de pătrunjel, Cod La Grătar Cu Pancettan Și Piure De Mazăre, și Cod Sriracha fulgios peste piure de morcov păstârnac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți roșiile pe o tavă de copt, frecați cu puțin ulei și niște condimente, apoi prăjiți timp de 5 minute până când pielea începe să se despartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați peștele în tavă, acoperiți cu cea mai mare parte a cojii de lămâie și mai mult condiment, apoi stropiți cu puțin mai mult ulei. Prăjiți timp de 8-10 minute până când peștele fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Între timp, gătiți fasolea într-o tigaie cu apă clocotită timp de 3 minute până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge, apoi se răstoarnă într-un robot de bucătărie cu restul de ulei, usturoi, tulpini de busuioc, suc de lămâie și bulion, apoi se pulsează până la o grosime, ușor aspră pură. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Împărțiți roșiile și amestecați între două farfurii, acoperiți cu codul, apoi împrăștiați cu frunze de busuioc și coaja de lămâie rămasă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista