Cod de lămâie cu piure de fasole de busuioc
Codul de lămâie cu piure de fasole de busuioc necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 72 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 222 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ciorbă de legume, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Cod lipicios cu țelină și piure de pătrunjel, Cod La Grătar Cu Pancettan Și Piure De Mazăre, și Cod Sriracha fulgios peste piure de morcov păstârnac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Puneți roșiile pe o tavă de copt, frecați cu puțin ulei și niște condimente, apoi prăjiți timp de 5 minute până când pielea începe să se despartă.
Adăugați peștele în tavă, acoperiți cu cea mai mare parte a cojii de lămâie și mai mult condiment, apoi stropiți cu puțin mai mult ulei. Prăjiți timp de 8-10 minute până când peștele fulgi ușor.
Între timp, gătiți fasolea într-o tigaie cu apă clocotită timp de 3 minute până când este fragedă.
Se scurge, apoi se răstoarnă într-un robot de bucătărie cu restul de ulei, usturoi, tulpini de busuioc, suc de lămâie și bulion, apoi se pulsează până la o grosime, ușor aspră pură. Condimentează după gust.
Împărțiți roșiile și amestecați între două farfurii, acoperiți cu codul, apoi împrăștiați cu frunze de busuioc și coaja de lămâie rămasă pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.