Cod De Lămâie Copt Crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați codul de lămâie copt crocant. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, cereale de orez prăjite, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Tofu Copt Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o grătar pe o foaie de copt cu margini. Apăsați peștele în amestecul de crumb, întorcându-se la strat.
Coaceți până se rumenesc și gătiți, 14 până la 16 minute. Împărțiți peștele și spanacul în 4 farfurii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.