Cod cu sos de vin Basc
Codul cu sos de vin Basc este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 330 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos Verde În Stil Basc, Linguini cu sos de scoici – în stil Basc, și Sos de vin simplu pentru friptură și găsirea de oferte pe vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentează peștele cu sare și piper și praf peste tot cu 1 lingură de făină.
Adăugați peștele și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până abia auriu, aproximativ 2 minute.
Presărați restul de 1 lingură de făină peste pește. Întoarceți peștele și adăugați mazărea, jumătate din pătrunjel, vinul și cocoșii. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand codul este aproape fiert, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveții, băgându-i în lichid. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute, până când creveții sunt roz și ondulați și cocoșii s-au deschis.
Se presară cu pătrunjelul rămas și se servește în boluri puțin adânci.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.