Cod cu sos de rubarbă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și pescatarie în repertoriul dvs., Cod cu sos de rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 227 de calorii , 32 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fileuri de cod, ulei de măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Vafele cu rubarbă cu sos de rubarbă , Prajitura cu iaurt cu căpșuni și rubarbă cu sos de rom cu căpșuni și cod în sos de roșii .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați rubarba și zahărul; gătiți timp de 5-7 minute sau până când rubarba este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa, muștarul, pătrunjelul, busuiocul, zeama de lămâie și piperul.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți codul, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de foc timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Se serveste cu sos de rubarba.