Cod cu sos de ghimbir de roșii
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Codul cu sos de ghimbir de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 41G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cilantro, roșii în piure, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon la grătar cu sos de roșii-ghimbir, Creveți de ghimbir-usturoi cu sos de roșii picant, și Prăjituri de cartofi condimentate cu sos de ghimbir de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă ghimbirul; gătiți, amestecând, cu 2 minute mai mult.
Adăugați roșiile și sarea și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați fileurile și piperul negru în tigaie și gătiți, acoperite, până când tocmai ați terminat, cu 10 până la 12 minute mai mult pentru fileurile groase de 1 inch. Se amestecă cilantro în sos.
Serviți peștele acoperit cu sosul.
Alternative de pește: alte fileuri sau fripturi relativ ferme, groase, care ar fi bune, includ Orange roughy, grouper și halibut.
Adăugați 1 ardei jalapeo tocat în sos împreună cu ghimbirul proaspăt.
Recomandare de vin: căutați un alb acid, fără prea multă personalitate, astfel încât vinul să nu stea în calea sosului de ghimbir de roșii. Încercați un vinhoverde portughez sau un Ctes de Gascogne francez revigorant.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.