Cod cu slănină , salată și mazăre
Codul cu slănină, salată și mazăre necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 6,85 USD pe porție. Acest fel principal are 794 calorii, 63G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 31 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de floarea soarelui, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cod ars cu mazăre, Pancetta și salată ofilită, Rețetă de salată fiartă cu slănină, șalotă și mazăre, și Fripturi de cod provensal cu salată ofilită și roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie medie antiaderentă.
Adăugați slănina, șalota sau ceapa și usturoiul. Gatiti usor, amestecand, timp de 2 minute, apoi impingeti intr-o parte a tigaiei.
Condimentează codul cu piper negru măcinat. Se prăjește în tigaie timp de 2 minute, apoi se întoarce.
Adăugați mazărea și bulionul și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mediu inca 2 minute, apoi adaugati salata verde si crme frache. Gatiti inca cateva minute, amestecand legumele ocazional, pana cand pestele este doar fiert si salata s-a ofilit.
Se servește cu pâine pentru a curăța bulionul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.