Cod cu salsa de roșii prăjite

Cod cu roșii prăjite Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, cilantro, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Adăugați roșiile și ceapa roșie într-un bol și stropiți cu ulei. Condimentează cu sare și piper.
Se adaugă pe o foaie de copt unsă.
Adăugați usturoiul într-un pătrat de staniol, stropiți cu ulei de măsline și sigilați.
Așezați pe tava de foi și prăjiți timp de 25 de minute, până când sunt carbonizate și fragede.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute.
Adăugați legumele și usturoiul într-un robot de bucătărie împreună cu jalapeno, cilantro și suc de lămâie; puls până la indesat. Gustați pentru condimente și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați peștele și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte. Se acoperă cu salsa prăjită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.