Cod cu glazură Miso și piure de cartofi Wasabi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul cu glazură Miso și piure de cartofi Wasabi. O porție conține 304 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, file de cod, cartofi wasabi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc Wasabi și cartofi glazurați Miso, Piure De Cartofi Wasabi, și Piure De Cartofi Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Amestecați miso, oțet, zahăr, sos de soia și piper cayenne în procesor. Cu mașina în funcțiune, turnați treptat ulei; amestecați până când amestecul este neted.
Așezați fileurile de cod într-un castron mare.
Se toarnă jumătate din amestecul miso peste pește; aruncați pentru a acoperi.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Se fierbe codul la 8 inci de la căldură până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Setați cuptorul la 450 F.; Coaceți Codul până când este opac în centru, aproximativ 5 minute. Împărțiți codul între 6 farfurii. Spoon Wasabi piure de cartofi alături.
Stropiți jumătatea rămasă din amestecul miso peste cod și cartofi, dacă doriți, și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.