Cod cu cocoloașe și vin alb
Codul cu cocoloașe și vin alb necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 288 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, căței de usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Linguine Cu Cocoșii Din Noua Zeelandă, Cocoloașe aburite cu usturoi, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Condimentați peștele cu sare și piper și praf ușor cu făina.
Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până când strălucește.
Adăugați peștele și gătiți la foc mare până devine auriu pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți peștele.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți peștele timp de aproximativ 10 minute, până când carnea se fulgează cu o furculiță.
Transferați peștele în boluri.
Între timp, într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați usturoiul și cocoșii și gătiți la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați bulionul de scoici și gătiți, amestecând, până când cocoloașele se deschid și lichidul se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 7 minute. Înclinați tigaia astfel încât bazinele lichide într-o parte.
Adăugați untul în tigaie și rotiți până se topește. Aruncați cocoșii în sos și adăugați pătrunjelul; puneți-le peste pește, presărați boia afumată și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.