Cod cu Chorizo și pesmet
Codul cu Chorizo și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 353 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $6.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de halibut, frunze de oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 P. F. pâine pulsată într-un alimentprocesor până se formează firimituri grosiere.
Încălziți2 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați pesmet. Gatiti, amestecand des, pana devine auriu si crocant, aproximativ3 minute; se condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul într-un castron, adăugați pătrunjel șioregano; aruncați pentru a combina. Ștergeți tigaia.
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și chorizoși gătiți, amestecând des, până când chorizo este doarcrisp, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un amestec bowland în oțet; se condimentează cu sare șipiper. Ștergeți tigaia.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în același skilletover la foc mediu-mare. Condimentează codul cusare și piper și gătește până când partea inferioarăîncepe să devină opac, aproximativ 3 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Serviți codul acoperit cu amestec de chorizoși pesmet prăjit.
Faceți înainte: pesmetul poate fi făcut8 ore înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei. Aruncați cu ierburi doar înainteservire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.