Cod condimentat cu Broccoli-Pilaf de quinoa
Cod condimentat cu Broccoli-Pilaf de quinoa este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 67 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 296 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Un amestec de scallions, broccoli, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de Quinoa cu Tempeh și Broccoli, Cheezy Broccoli Quinoa Pilaf, și Pilaf Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si se condimenteaza cu lingurita sare si lingurita piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie si incepand sa se rumeneasca, 3 pana la 4 minute.
Adăugați quinoa și 1 cană de apă în cratiță și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți ușor până când aproape toată apa s-a evaporat, 10 până la 12 minute. Îndoiți broccoli și stafidele în quinoa, acoperiți și gătiți până când quinoa și broccoli sunt fragede, încă 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se pliază migdalele, scallions, linguriță de sare și linguriță de piper.Între timp, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați codul cu boia de ardei, linguriță de sare și linguriță de piper și gătiți până la opac, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.