Cod Bătut Cu Bere

Cod Bătut Cu Bere
Codul bătut de bere este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 37 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente Old bay, amestec de aluat de bere cu fructe de mare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cod Bătut Cu Bere, Cod Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei în friteuză sau tigaie mare și grea, umplând nu mai mult de 1/3 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește la 191° la foc mediu.
3
Se Amestecă Aluatul
4
Se amestecă și Golful vechi în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați bere sau apă; se amestecă până se omogenizează. Scufundați peștele în aluat. Scuturați excesul.Prăjiți peștele, câteva bucăți pe rând, 3 până la 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată pentru a se rumeni uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista