Cod Bătut Cu Bere
Codul bătut de bere este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 37 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente Old bay, amestec de aluat de bere cu fructe de mare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cod Bătut Cu Bere, Cod Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei în friteuză sau tigaie mare și grea, umplând nu mai mult de 1/3 plin.
Se încălzește la 191° la foc mediu.
Se amestecă și Golful vechi în castron mediu.
Adăugați bere sau apă; se amestecă până se omogenizează. Scufundați peștele în aluat. Scuturați excesul.Prăjiți peștele, câteva bucăți pe rând, 3 până la 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată pentru a se rumeni uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.