Cod afumat și Cannellini

Cod afumat și Cannellini
Codul afumat și Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 471 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, apă, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole afumată de cod și Cannellini, Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de pește într-o tigaie mare cu crenguța de pătrunjel, frunze de dafin, boabe de piper și tulpină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
File De PeșteFile De Pește
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă în apă și vin și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
3
Acoperiți tigaia cu folie și fierbeți peștele în lichidul de braconaj timp de 35 de minute, în funcție de grosimea peștelui. Scoateți focul și scoateți peștele, înfășurând bucățile în folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Sfat afară toate, dar despre cupa de lichid braconaj din tigaie. Acest lucru va depinde de adâncimea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți fasolea conservată, clătindu-le într-o sită sau strecurătoare pentru a scăpa de orice strălucire și adăugați-o în tigaie, încălzindu-le în lichidul de braconaj timp de aproximativ 3 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SitaSita
TigaieTigaie
6
Adăugați puțin mai mult lichid de braconaj, dacă este necesar, pentru a umezi fasolea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
7
Opriți focul și așezați peștele deasupra fasolei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați uleiul, cea mai mare parte a pătrunjelului și arpagicul, dacă le folosiți, amestecând totul împreună, rupând peștele pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Verificați condimentul și transformați-vă în câteva boluri sau farfurii, presărați cu un ultim pic de pătrunjel și mâncați, cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista