Cocoș-o-praz
Cock-a-Leekie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 684 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, praz, piept de vită sărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Cocoș-O-Praz, Cock-o-praz plăcintă, și Cocoș-O-Praz Supa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul și legumele și ierburile însoțitoare într-o tigaie și acoperiți cu apă proaspătă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți imediat la un foc mic foarte blând, degresând constant. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 ore pentru a găti, dar verificați întotdeauna cu un cuțit cum este să dați carnea. Lăsați carnea de vită să se răcească în bulion.
Așezați puiul într-o tigaie cu echipa sa de legume și ierburi, aduceți la fierbere, apoi puneți un capac pe tigaie și scoateți-l de pe foc. Se lasă să se răcească în stoc. Acest lucru va face un pui umed, necesar, deoarece trebuie gătit din nou.
Scoateți carnea de vită și puiul din stocurile lor și tăiați-le în bucăți, nu prea mici, ci doar pentru a le putea mânca cu o lingură. Se strecoară ambele stocuri, apoi se adaugă bulionul de vită în bulionul de pui după gust. Amintiți-vă, stocul de carne de vită va fi destul de sărat, deci fiți prudențieste posibil să nu dureze mult. (O ușoară nuanță de sare este un lucru bun, totuși, deoarece se joacă foarte bine cu prunele dulci pe care le vom adăuga la sfârșit.)
Acum, într-o tigaie suficient de mare pentru a vă construi supa, transpirați prazul feliat în grăsimea de rață sau uleiul de măsline timp de aproximativ 8 minute, pentru a scoate în evidență natura lor dulce, dar pentru a nu-și pierde crocantul.
Adăugați puiul și carnea de vită tocate, aduceți la foc mic și lăsați carnea să se încălzească bine. Cu trei minute înainte de servire adăugați prunele, oferindu-le doar timp să se umfle. Dont groapă prune uscate.
Serviți în boluri mari cu multă pâine la îndemână. Avertizați-vă oaspeții despre gropi.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;