Coconut Cr Ampermalme Caramel
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Coconut Cr Ampermulme Caramel ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte de cocos, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Coconut Cr Ampermalme Caramel, Coconut Cr Ampermalme Caramel, și Cremă De Nucă De Cocos Cu Caramel Crincalme.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță, gătiți zahărul granulat cu apa la foc moderat, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă, până se formează un caramel bogat de chihlimbar, aproximativ 15 minute. Turnați rapid caramelul într-un vas de copt pătrat de 9 inci sau ceramică pentru a acoperi fundul.
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun până când sunt foarte groase, 2 minute. Bateți smântâna, laptele de cocos, vanilia și sarea și turnați în vasul de copt. Puneți vasul într-o tigaie.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea părții vasului.
Coaceți timp de 1 oră, până când crema este doar setată, dar încă jiggly în centru. Se dă la frigider în vas peste noapte.
Rulați un cuțit în jurul marginii cremei. Puneți vasul într-o tigaie cu apă fierbinte timp de 10 secunde. Inversați un platou plat peste vas, apoi întoarceți crema și caramelul pe platou. Se acoperă cu nuca de cocos prăjită și se servește.