Cocoaccino cremos

Cocoaccino cremos
Cocoaccino cremos este un aperitiv fără gluten. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 de calorii, 8 g de proteine și 47 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați amestec de cacao, lichior de cafea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettucini cremos, cu ciuperci cremoase și spanac, Fettucini cremos, cu ciuperci cremoase și spanac și Salată de varză cremoasă înșelătoare non-cremoasă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-o oală medie, se încălzește jumătatea și jumătate la foc mediu până se aburește, dar nu se lasă să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se amestecă cafeaua instant, lichiorul de cafea și amestecul de cacao. Păstrați-l cald în timp ce bateți frișca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Într-un castron rece, amestecați smântâna groasă, zahărul și extractul de vanilie până când formează vârfuri moi sau folosiți un topping bătut, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se toarnă cocoaccino în căni, se îngrămădește cu frișcă și se ornează cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista