Cocoaccino cremos
Cocoaccino cremos este un aperitiv fără gluten. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 de calorii, 8 g de proteine și 47 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și luați amestec de cacao, lichior de cafea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettucini cremos, cu ciuperci cremoase și spanac, Fettucini cremos, cu ciuperci cremoase și spanac și Salată de varză cremoasă înșelătoare non-cremoasă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o oală medie, se încălzește jumătatea și jumătate la foc mediu până se aburește, dar nu se lasă să fiarbă.
Se amestecă cafeaua instant, lichiorul de cafea și amestecul de cacao. Păstrați-l cald în timp ce bateți frișca.
Într-un castron rece, amestecați smântâna groasă, zahărul și extractul de vanilie până când formează vârfuri moi sau folosiți un topping bătut, dacă preferați.
Se toarnă cocoaccino în căni, se îngrămădește cu frișcă și se ornează cu așchii de ciocolată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.