Cocoa Nib Frappe
Cocoa Nib Frappe este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 4. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 242 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciocolată, zahăr, apă și câteva alte ingrediente la sută până la 70%, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Pumpkin Pie Frappe / Frappe cu dovleac și cremă, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulsați penițele de cacao într-o mașină de tocat condimente de 3 până la 4 ori până când penițele sunt tocate grosier.
Așezați penițele într-o cană de măsurare sigură cu microunde de 1 litru și adăugați cele 16 uncii de lapte. Cuptor cu microunde pe mare timp de 3 până la 4 minute sau până când laptele ajunge la 160 de grade F. abrupt la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Între timp, combinați ciocolata, zahărul, apa și sarea în carafa unei prese franceze de 1 litru. Pune deoparte.
După înmuiere, întoarceți amestecul de lapte de vârf la cuptorul cu microunde și încălziți la foc mare timp de 2 minute până când se fierbe sau atinge 185 de grade F. strecurați amestecul fierbinte de lapte de vârf printr-o strecurătoare cu plasă fină în carafa de presă franceză. Puneți deoparte timp de 1 minut, apoi amestecați pentru a combina ciocolata și laptele. Pompați pistonul presei franceze de 10 până la 15 ori pentru a spuma și aera.
Turnați amestecul într-o tavă standard pentru cuburi de gheață și congelați până la solid, 3 până la 4 ore sau peste noapte.
Combinați cuburile de ciocolată caldă congelate cu cele 4 uncii de lapte, jumătate și jumătate sau cafea într-un blender și amestecați până se omogenizează.