Cocktail-Uri Prosecco Cu Rodie-Ghimbir
Cocktailurile Prosecco cu rodie-ghimbir sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 603 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gingerroot, gingerroot, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de super. Încercați Cocktail-Uri Prosecco Cu Rodie-Ghimbir, Cocktail-uri de rodie și tei, și Cocktail-Uri De Vin Spumant Cu Vanilie De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mic, se amestecă împreună 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță ghimbir finrădăcină.
Așezați amestecul pe o farfurie mică. Frecați felii proaspete de gingerroot în jurul jantelor a 2 pahare martini pentru a umezi. Înmuiați jantele umezite de pahare în amestecul de zahăr de ghimbir.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ingredientele de sirop simplu de ghimbir la foc mic până când zahărul este dizolvat.
Lăsați să stea 15 minute. Utilizați în termen de 2 zile.
Umpleți agitatorul martini cu gheață.
Adăugați gin, suc de rodie și 1 oz de sirop simplu de ghimbir; puneți capacul pe agitator și agitați până la rece și amestecați.
Se toarnă în pahare de martini pregătite; adăugați prosecco.
Se ornează cu semințe de rodie.