Cocktail picant de creveți cu sos de roșii și coriandru
Cocktail picant de creveți cu sos de roșii și coriandru durează aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 301 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere limpede, cățel de usturoi, ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Picant nemernic creveți & mango tacos cu sos de nucă de cocos, Supă Picantă De Roșii Și Coriandru, și Paste picante de creveți și roșii.
Instrucțiuni
Pregătiți-vă înainte: uscați creveții cu hârtie de bucătărie. Se curăță usturoiul și se toacă mărunt. Înjumătățiți ardeiul iute, aruncați semințele și tocați-le bine.
Se amestecă usturoiul, ardeiul iute și creveții.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie, adăugați creveții și amestecați prăjiți 2-3 minute, până la roz. Sfat într-un castron și se lasă să se răcească, apoi se răcește până la 8 ore.
Pătrundeți roșiile și aruncați semințele. Tăiați mărunt carnea și vârful într-un bol cu sucul de lămâie, mierea și uleiul rămas.
Adăugați coriandru, condimentați și bateți până se îngroașă ușor. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
În ziua: rupeți frunzele de bijuterie în bucăți mici. Se toacă carnea de avocado. Umpleți șase pahare cu salată, avocado și frunze de rachetă. Îngrămădiți creveții deasupra și lingurați peste pansament.
Se servește cu pâine plată italiană sau Pitta prăjită.