Cocktail Meatballs I

Cocktail Meatballs I
Chiftele de Cocktail s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 531 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sos de piper, fulgi de ceapă, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare sunt Chiftele De Cocktail, Chiftele De Cocktail, și Chiftele De Cocktail.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, ouăle, ovăzul rulat, fulgii de ceapă tocată, sosul de ardei iute și sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ovăz LaminatOvăz Laminat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă bine și se formează în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4
Așezați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți, neacoperit, la 325 grade F (165 grade C) timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Între timp, într-un castron mediu separat, combinați ketchup-ul, apa, oțetul, zahărul brun, fulgii de ceapă tocată, muștarul uscat, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
8
Scoateți chiftelele din cuptor și turnați peste ele sosul rezervat. Acoperiți cu folie și reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Coaceți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista