Cocktail De Șampanie Tangerine Dream

Cocktail De Șampanie Tangerine Dream
Tangerine Dream Champagne Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $2.69 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 169 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 93 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, coajă și suc de 6 mandarine, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tangerine Vis Bezea Swirls, Cupcakes De Vis Cu Mandarină De Lavandă, și Tangerine Sorbet Șampanie Plutește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahăr, apă, ghimbir și coajă de mandarină într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se amestecă până se dizolvă zahărul, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă sucul de mandarină, se acoperă și se răcește la frigider până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
MandarinăMandarină
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se strecoară amestecul (dacă se dorește) și se împarte între șase flauturi de șampanie și se completează fiecare pahar cu vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista