Cocktail de rodie și Tequila

Cocktail de rodie și Tequila
Cocktailul de rodie și Tequila este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 15 porții cu 122 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de amare de portocale, sirop de rodie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă, Tequila Cocktail: Picant Piersic Tequila Acru, și Tequila Sunrise cu rodie proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți sarea într-un vas puțin adânc. Rulați o pană de var în jurul jantelor paharelor de cocktail răcite, apoi înmuiați jantele în sare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
2
Într-un ulcior umplut cu gheață, combinați tequila, sucul de lămâie, siropul de rodie și amarul. Se amestecă bine. Se strecoară în paharele de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De RodieSirop De Rodie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
TequilaTequila
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista