Cocktail de fructe de aur
Golden Fruit Cocktail este un desert fără gluten și lacto ovo vegetarian. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Un amestec de bucăți de ananas, suc de portocale, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Golden Dream Cocktail pentru Oscar Night, Golden Fruit Punch și Golden Granita Fruit Balls.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun, sucul de portocale, untul, sucul de lămâie, amidonul de porumb și coaja de portocală. Gatiti si amestecati pana cand amestecul fierbe; gătiți încă 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase; căldură prin.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cocktail de fructe în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "