Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $21.8 pe portie. O porție conține 3900 calorii, 70g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica suc de ananas, jicama bastoane de la un 1-lb. jicama, bastoane de ananas de la un 3-lb. ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Margarita Cocktail, Cocktail De Creveți Margarita, și Cocktail Vineri: Grapefruit Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați 2 bețișoare de pepene verde și ananas într-un pahar; adăugați 1 jicama și 1 bucată de mango, apoi 2 jumătăți de căpșuni. Repetați cu încă 7 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pepene Verde
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Jicama
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2
Se amestecă coaja de tei și sucul, tequila și nectarul de agave și lingura aproximativ 1 lingură. peste fiecare pahar de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Tequila
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit