Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean
Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean durează aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 4,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, hrean, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Cocktail de creveți învelit în slănină cu sos de hrean de caise, Creveți Braconați Cu Smântână Sos De Hrean, și Creveți Old Bay La Grătar Cu Sos De Cocktail De Hrean Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Slăbiți cojile de creveți și fluturați-le tăind linia devein din spatele creveților. Aruncați creveții cu 1 linguriță sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Combinați untul topit cu sucul de lămâie și coaja. Folosind o perie de patiserie, acoperiți creveții cu unt de lămâie și puneți-l pe grătar fierbinte. Creveți la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până la roz și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Într-un castron, combinați pesmetul, hreanul, smântâna și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Roșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați crema să se înmoaie în pesmet 2 minute. Slăbiți firimiturile de pâine cu o furculiță. Se amestecă sosul de cayenne sau cayenne și se combină cu smântână. Puneți cantități egale de sos în ramekins pe farfurii individuale sau într-un castron în centru sau 1 platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Aranjați 5 creveți la grătar în centrul a 1 frunză de salată română.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Creveți La Grătar
8
Serviți creveții cu Furculițe de fructe de mare alături de sosul de scufundare.
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diverselor terroir din cel mai sudic vârf al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.