Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian în cutia dvs. de rețete, Crab Cocktail Americana ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,88 USD per porție. Acest aperitiv are 255 de calorii, 15 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână felii de lămâie, maioneză, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, ceea ce este bun. Încercați Linguine E Americana, Americana Smoothies și Americana Pot Roast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună maioneza, muștarul, Worcestershire și coaja de lămâie într-un castron mediu. Pune deoparte jumătate din sosul de muștar într-un castron mic pentru a acoperi cocktailul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aruncați ușor crabul, 1/2 cană de roșii și avocado cu sosul rămas. Asezonați cu sare.
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Ai putea încerca Alderbrook Winery Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.