Cocked-Up Călugăr
Rețeta călugăr Coked-Up ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 203 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, bitter angostura, secară veche overholt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Călugăr De Argint, și Nutty Monk pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sour ale și Coca-Cola într-un pahar coupe răcit.
Adăugați secară, vermut și albuș de ou într-un agitator de cocktail și umpleți cu gheață. Se agită energic până se răcește bine și se spumează, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară încet peste amestecul de bere.
Garnisiți băutura cu câteva liniuțe de amare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon