Cobia cu noi Smyrna supa de scoici este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 1511 calorii, 80g de proteine, și 110g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 10,02 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul măcinat, lavandă măcinată, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma carnea, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Supă De Scoici, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună sarea, semințele de fenicul, lavanda, cura de carne, piperul alb și nucșoara. Frecați amestecul pe toate părțile grăsimii de porc și puneți-l într-un recipient din plastic, oțel inoxidabil sau sticlă. Acoperiți cu folie de plastic, apoi folie și puneți o placă sau un capac greu deasupra pentru a forța umezeala. La frigider timp de 5 zile pentru a se vindeca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pesmet, Câteva Pumni
6 Cesti Sau Zahar
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Îndepărtați folia de plastic și folia, clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Lăsați aerul să se usuce într-un castron timp de 10 zile pe un suport în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați usturoiul și șalotele și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Adăugați scoicile, fulgii de chile, frunzele de dafin, cimbru, puțină sare și vinul. Acoperiți și aburiți până când scoicile se deschid. Răciți scoicile gătite în frigider; rezervați lichidul de gătit. Scoateți scoicile și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Combinați fumetul de pește, lichidul de gătit cu scoici rezervate și știuleții de porumb într-o cratiță la foc mediu și fierbeți timp de 30 de minute pentru a crea bulionul de pudră. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chowder
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Puneți 4 căni de bulion într-o cratiță cu fasolea de coajă, sâmburi de porumb prăjite, cartofi, unt și puțină sare, piper negru și fulgi de chile. Gatiti pana se reduce si bulionul se ingroasa usor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Boabe De Porumb
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Polonic
3
Se scoate de pe foc și se amestecă pătrunjelul și 1 cană de scoici decojite, fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1
Presărați cobia cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie până când este fierbinte, apoi căutați peștele, cu partea de sus în jos. Când peștele este gătit cam la jumătatea drumului, adăugați untul, cimbrul, frunzele de dafin și usturoiul în tigaie. Pe măsură ce untul se topește, ungeți peștele folosind o lingură mare până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Pentru asamblare: feliați hârtia lardo-subțire cu un cuțit ascuțit și așezați feliile peste cobia fierbinte și fierbinte. Lardo se va "topi" peste peștele fierbinte. Puneți praful de scoici în fundul a 6 boluri adânci cu o singură porție și acoperiți cu pește ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Scoici
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie