Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul proaspăt de căpșuni și piersici. O porție conține 235 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, piersică, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Cobbler Proaspăt De Piersici Cu Căpșuni, Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, și Cizmar Proaspăt De Piersici pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.