Cobbler De Scorțișoară-Piersică

Cobbler De Scorțișoară-Piersică
Reteta de scortisoara-piersic este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de lămâie, amidon de porumb, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scorțișoară Biscuit Peach Cobbler, Cobbler De Piersici Cu Scorțișoară De Miere, și Cizmar de piersici cu o crustă de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. în cratița de 4 litri, se încălzește 1/4 cană de unt, 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb la foc mediu 1 minut, amestecând continuu, până se topește untul. Se amestecă 2 lingurițe de scorțișoară, nucșoară, vanilie, extract de lămâie și piersici cu sirop rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
VanilieVanilie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se încălzește până la fierbere; se fierbe 1 minut, amestecând ocazional.
3
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Într-un castron mediu, amestecați Bisquick mix, 2 linguri de zahăr, 1/4 linguriță scorțișoară, laptele și 1 lingură unt topit până se formează aluat moale. Aruncați aluatul îngrămădind linguri peste amestecul fierbinte de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când amestecul de piersici este Bulbuc în jurul marginilor și toppingul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista