Coaste și legume scurte înăbușite

Coaste și legume scurte înăbușite
Coaste și legume scurte înăbușite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 795 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. Un amestec de ulei vegetal, coaste scurte de vită, crupe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Vin roșu-coaste scurte cu legume, Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus, și Vin rosu fiert coaste scurte cu legume toamna distrus.

Instrucțiuni

1
Clătiți coastele scurte și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos Roșii, Fără Semințe și Felii SubțiriJalapenos Roșii, Fără Semințe și Felii Subțiri
2
Îndepărtați și aruncați pielea argintie, dacă este necesar.
3
Presărați coaste cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Gătiti coaste scurte în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos Roșii, Fără Semințe și Felii SubțiriJalapenos Roșii, Fără Semințe și Felii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Coaste de Transfer la un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Se servește peste crupe fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe FierteCrupe Fierte
8
Se presară cu cimbru proaspăt tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista