Coaste Vegetariene

Coaste Vegetariene
Coaste vegetariene este un vegan rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 761 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 144 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian afumat Seitan BBQ coaste, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună glutenul, drojdia, ardeiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă apa dintr-o dată și se amestecă rapid cu o lingură robustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Poate fi necesară apă suplimentară pentru a umezi tot glutenul uscat. Nu vă faceți griji că mingea este destul de solidă, ar trebui să fie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Dacă vrei să-ți mesteci coastele, lasă mingea așa cum este. Dacă doriți să fie puțin mai puțin mestecat, scoateți-l din vas și frământați timp de 1 până la 2 minute pe o suprafață curată. Întoarceți-l în castron și acoperiți-l cu unt de arahide neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Scoateți din căldură.
9
Se toarnă ceapa și uleiul peste bila de gluten. Împingeți de câteva ori cu un bețișor, cuțit sau chiar o furculiță, permițând uleiului să se înmoaie în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Lasă să se răcească.
11
Când mingea este suficient de caldă pentru a fi gestionabilă, folosiți-vă mâinile pentru a amesteca uleiul și ceapa. Va fi mult ulei care nu se va amesteca și bucăți mici de gluten care nu vor rămâne atașate. E în regulă. Uleiul ajută în principal glutenul să absoarbă condimentul. Amestecă cât poți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Rupeți pumnii de aluat de dimensiuni bune și modelați-i în fâșii trăgând și răsucind. Vrei să fie de aproximativ 4 inci lungime și 1/2 inch grosime. Nu încercați să le tăiați sau să le rulați, deoarece acest lucru le va face să se comporte mai mult ca pâinea și să schimbe textura apreciabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Așezați benzile pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
15
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată din belșug cu sos de grătar. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista