Coaste Vegetariene
Coaste vegetariene este un vegan rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 761 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 144 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian afumat Seitan BBQ coaste, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună glutenul, drojdia, ardeiul și sarea.
Se toarnă apa dintr-o dată și se amestecă rapid cu o lingură robustă.
Poate fi necesară apă suplimentară pentru a umezi tot glutenul uscat. Nu vă faceți griji că mingea este destul de solidă, ar trebui să fie.
Se toarnă orice exces de apă.
Dacă vrei să-ți mesteci coastele, lasă mingea așa cum este. Dacă doriți să fie puțin mai puțin mestecat, scoateți-l din vas și frământați timp de 1 până la 2 minute pe o suprafață curată. Întoarceți-l în castron și acoperiți-l cu unt de arahide neted. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc.
Se toarnă ceapa și uleiul peste bila de gluten. Împingeți de câteva ori cu un bețișor, cuțit sau chiar o furculiță, permițând uleiului să se înmoaie în minge.
Când mingea este suficient de caldă pentru a fi gestionabilă, folosiți-vă mâinile pentru a amesteca uleiul și ceapa. Va fi mult ulei care nu se va amesteca și bucăți mici de gluten care nu vor rămâne atașate. E în regulă. Uleiul ajută în principal glutenul să absoarbă condimentul. Amestecă cât poți.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Rupeți pumnii de aluat de dimensiuni bune și modelați-i în fâșii trăgând și răsucind. Vrei să fie de aproximativ 4 inci lungime și 1/2 inch grosime. Nu încercați să le tăiați sau să le rulați, deoarece acest lucru le va face să se comporte mai mult ca pâinea și să schimbe textura apreciabil.
Așezați benzile pe o foaie de copt unsă.
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată din belșug cu sos de grătar. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute.