Coaste Vegetariene

Coaste Vegetariene
Coaste vegetariene este un vegan rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 761 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 144 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian afumat Seitan BBQ coaste, Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, și Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună glutenul, drojdia, ardeiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă apa dintr-o dată și se amestecă rapid cu o lingură robustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Poate fi necesară apă suplimentară pentru a umezi tot glutenul uscat. Nu vă faceți griji că mingea este destul de solidă, ar trebui să fie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se toarnă orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Dacă vrei să-ți mesteci coastele, lasă mingea așa cum este. Dacă doriți să fie puțin mai puțin mestecat, scoateți-l din vas și frământați timp de 1 până la 2 minute pe o suprafață curată. Întoarceți-l în castron și acoperiți-l cu unt de arahide neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Scoateți din căldură.
9
Se toarnă ceapa și uleiul peste bila de gluten. Împingeți de câteva ori cu un bețișor, cuțit sau chiar o furculiță, permițând uleiului să se înmoaie în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Lasă să se răcească.
11
Când mingea este suficient de caldă pentru a fi gestionabilă, folosiți-vă mâinile pentru a amesteca uleiul și ceapa. Va fi mult ulei care nu se va amesteca și bucăți mici de gluten care nu vor rămâne atașate. E în regulă. Uleiul ajută în principal glutenul să absoarbă condimentul. Amestecă cât poți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Rupeți pumnii de aluat de dimensiuni bune și modelați-i în fâșii trăgând și răsucind. Vrei să fie de aproximativ 4 inci lungime și 1/2 inch grosime. Nu încercați să le tăiați sau să le rulați, deoarece acest lucru le va face să se comporte mai mult ca pâinea și să schimbe textura apreciabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
14
Așezați benzile pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
15
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
16
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare bucată din belșug cu sos de grătar. Reveniți la cuptor pentru încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista