Coaste uscate frecate cu sos de oțet BBQ

Coaste uscate frecate cu sos de oțet BBQ
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați coaste frecate uscate cu sos de grătar cu oțet. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți muștar creol, zahăr brun, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry, Coaste cu sos de oțet negru, și Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-un borcan mic sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Înveliți coastele cu generozitate cu freca și refrigerați-le timp de cel puțin 12 ore. Va fi mai bine dacă este refrigerat timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Aranjați coastele pe o tavă de foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă 1 bere în fundul tigaiei și se acoperă tigaia cu folie, încercând să nu se atingă folia de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți coastele în cuptorul preîncălzit și prăjiți timp de 2 ore. Verificați coastele după 1 oră și întoarceți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați mai multă bere, dacă este necesar. Rotiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
După 2 ore, scoateți folia și prăjiți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Sos: (acest lucru se poate face în timp ce coastele se prăjesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Combinați toate ingredientele într-o cratiță și dați la fiert la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute. Sosul nu va fi gros, dar ar trebui să fie un amestec omogen și foarte bine aromat. Opriți focul și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Aranjați coastele, carnea cu fața în jos, pe grătar și grătați până când încep să se rumenească puțin și carbonizate, apoi ungeți cu sosul. Întoarceți coastele, ungeți cu sosul și grătați timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Ungeți cu sosul și întoarceți din nou coastele. Grătiți încă 4 până la 5 minute. În acest moment, coastele ar trebui să fie rumenite frumos și foarte bine aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Scoateți-le de pe grătar pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
17
Tăiați coastele și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
18
Serviți cu o mulțime de șervețele.
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista