Dacă aveți aproximativ 2 ore și 45 de minute de petrecut în bucătărie, coaste scurte înăbușite cu melasă ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 590 de calorii, 46 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Pentru 4,37 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, ulei de sâmburi de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Coaste scurte înăbușite, nu atât de scurte, cu tocană de ciupercă de la A New Turn in the South, Coaste scurte de melasă de Magpie și Coaste scurte înăbușite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Cimbru Proaspăt Tocate, Desprinse Din 3 Sau 4 Crenguțe Mari
2
Ungeți ardeiul gras cu ulei de sâmburi de struguri (rezervând restul de ulei) și prăjiți la cuptor până se carbonizează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3 Linguri De Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
Echipamente pe care le vei folosi
(1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3
Scoateți din cuptor și puneți într-un recipient acoperit sau într-o pungă de plastic pentru a transpira. Lăsați căldura cuptorului să scadă la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
Ardeiul Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
4
Condimentați coastele scurte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
5
Încălzește restul de 2 linguri de ulei de sâmburi de struguri într-o tigaie mare cu capac. Se prăjesc coastele scurte pe toate părțile și se scot pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, căliți țelina, morcovii și ceapa până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați supa de vită, pasta de roșii, melasa, rozmarinul și cimbru și amestecați pentru a se combina. Întoarceți coastele scurte în tavă, acoperiți cu un capac sau folie și fierbeți la 350 de grade F până când carnea cade din os, aproximativ 1 până la 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Căni De Făină De Grâu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
În timp ce coastele se înălță, curățați ardeiul gras copt și tăiați julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
8
Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor când scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți carnea și oasele de coastă pe un platou utilitar. Se strecoară sucurile din tigaie într-un castron și apoi se pun la loc în tigaie la foc mediu-înalt. Creați o suspensie amestecând 2 linguri de apă într-un castron mic de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
10
Bateți suspensia în sucul din tigaie și lăsați amestecul să se îngroașe.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
11
Aranjați carnea de coastă pe un platou și puneți peste sos cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
12
Se ornează cu ardei prăjiți tăiați julien și se presară cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ