Dacă aveți aproximativ 2 ore și 45 de minute de petrecut în bucătărie, coaste scurte înăbușite cu melasă ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 590 de calorii, 46 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Pentru 4,37 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, ulei de sâmburi de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Coaste scurte înăbușite, nu atât de scurte, cu tocană de ciupercă de la A New Turn in the South, Coaste scurte de melasă de Magpie și Coaste scurte înăbușite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Cimbru Proaspăt Tocate, Desprinse Din 3 Sau 4 Crenguțe Mari
2
Ungeți ardeiul gras cu ulei de sâmburi de struguri (rezervând restul de ulei) și prăjiți la cuptor până se carbonizează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3 Linguri De Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
Echipamente pe care le vei folosi
(1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
3
Scoateți din cuptor și puneți într-un recipient acoperit sau într-o pungă de plastic pentru a transpira. Lăsați căldura cuptorului să scadă la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
Ardeiul Gras Rosu, Tulpinile Si Semintele Indepartate
4
Condimentați coastele scurte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Încălzește restul de 2 linguri de ulei de sâmburi de struguri într-o tigaie mare cu capac. Se prăjesc coastele scurte pe toate părțile și se scot pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, căliți țelina, morcovii și ceapa până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați supa de vită, pasta de roșii, melasa, rozmarinul și cimbru și amestecați pentru a se combina. Întoarceți coastele scurte în tavă, acoperiți cu un capac sau folie și fierbeți la 350 de grade F până când carnea cade din os, aproximativ 1 până la 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Căni De Făină De Grâu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
În timp ce coastele se înălță, curățați ardeiul gras copt și tăiați julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Nu uitați să folosiți o mănușă de cuptor când scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți carnea și oasele de coastă pe un platou utilitar. Se strecoară sucurile din tigaie într-un castron și apoi se pun la loc în tigaie la foc mediu-înalt. Creați o suspensie amestecând 2 linguri de apă într-un castron mic de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
10
Bateți suspensia în sucul din tigaie și lăsați amestecul să se îngroașe.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
11
Aranjați carnea de coastă pe un platou și puneți peste sos cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Se ornează cu ardei prăjiți tăiați julien și se presară cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier