Coaste scurte marinate cu Scallion la grătar și salată de mentă

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste scurte marinate cu Scallion la grătar și salată de mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție conține 1045 calorii, 32g de proteine, și 98G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, sos de soia, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cafea-Coaste Scurte De Bizon Marinate, Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar, și Coaste scurte la grătar cu Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună soia, uleiul, usturoiul și 2 linguri de ghimbir într-un vas de copt.
Adăugați coastele și întoarceți-le pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Grătar de căldură la mare. Condimentați coastele cu sare și piper și grătați aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când sunt fragede.
Ungeți ceapa cu ulei, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se înmoaie.
Bateti impreuna otetul, restul de lingura de ghimbir, miere, ulei de susan si ulei de masline intr-un bol mare si condimentati cu sare si piper. Tăiați gros ceapa verde și adăugați-o în castron.
Adăugați frunze de mentă, mizuna și sau năsturel și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah