Coaste Scurte La Grătar

Coaste Scurte La Grătar
Coaste scurte la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 525 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,77 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home are 8 fani. Un amestec de sos de chili, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coaste Scurte La Grătar, Coaste Scurte La Grătar, și Asiatice La Grătar Coaste Scurte.

Instrucțiuni

1
Puneți coastele într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Între timp, într-o cratiță, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
4
Scurgeți coastele. Aranjați pe o tigaie pentru broiler și ungeți cu sos de grătar. Se fierbe de la 4 la 5 inchi. de la căldură timp de 5-10 minute pe fiecare parte sau până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild Horse unbridled Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista