Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port

Coaste Scurte Fierte Cu Sos De Vin Porcini-Port
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Coaste scurte fierte cu sos de vin Porcini-Port ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1135 calorii, 34G de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $7.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portul ruby, vinul, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 531 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Coaste scurte fierte în Port cu ghimbir și anason stelat, Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați ciupercile porcini și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați un prosop de hârtie peste suprafața lichidului pentru a menține ciupercile scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Între timp, condimentați Generos coastele scurte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când șoaptele de fum abia încep să apară la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc bine pe toate suprafețele, 8 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
9
Întoarceți cuptorul olandez la foc mediu și încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Adăugați morcovi, ceapă și țelină și gătiți amestecând, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când pasta de roșii capătă o nuanță lustruită și începe să se lipească de fundul tigaiei, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați port și vin roșu în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Între timp, scurgeți ciupercile printr-o strecurătoare. Tăiați aproximativ ciupercile, apoi adăugați ciupercile și lichidul lor în oală, împreună cu bulionul de pui, frunzele de dafin, cimbru și coastele scurte rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor. Gatiti pana se inmoaie complet, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Scoateți carnea din oase și aruncați oasele. Grăsime degresată din partea de sus a sosului. Aduceți sosul la fiert la foc mediu și gătiți până se reduce la o consistență asemănătoare sosului, ușor îngroșată, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea în tigaie, condimentați după gust cu mai multă sare și piper și serviți imediat. (A se vedea nota de mai sus pentru sugestii de servire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista